Skift til ny bank

Ejer du allerede en bolig og er du fx læge, tandlæge, tandteknikker eller sygeplejerske kan der være mange fordele for dig ved at skifte bank.
Bankr matcher dig med den bedste bank og rådgiver. Det er 100% gratis, uvildigt og uforpligtende.
Lad os komme igang!
Kreditkort til bank
Masser af glade kunder

Udvalgte banker henvender sig til udvalgte kundegrupper

Hos Bankr matcher vi dig med den bank der passer bedst til dig. Du har altid frit valg til at vælge den bank, du synes passer bedst til dine behov.

Men hvis du er læge, tandlæge, tandteknikker eller sygeplejerske er der banker der passer særligt godt til dig.

Og er du samtidig medlem af en af følgende fagforeninger, så kan der være ekstra meget at vinde ved et bankskifte. Det kan fx være Danske Tandplejere, Ansatte Tandlægerens organisation, Tandlægeforeningen, Dansk sygeplejerråd, Fadl m.fl.

Lad os komme igang!

Bidrag til bæredygtighed, spar penge og få bedre rådgivning, ved at finde den bedste bank

Spar penge og få bedre rådgivning, ved at finde den bedste bank og rådgiver til lige netop dig og din økonomi.

Er du boligejer og skal omlægge lån i din eller købe ny bolig, så får du næsten altid det bedste tilbud fra en anden bank, end den hvor du allerede er kunde.

Der er stor forskel på bankrådgiverer. Den bedste bankrådgiver kan være guld værd, og spare dig for både usikkerhed, tid og penge. Vi kender alle de dygtigste rådgivere, og matcher dig med den rådgiver der passer bedst til dig og din økonomi

Der er også store forskelle på banker. Nogle banker som fx Nordea, Danske Bank og Jyske Bank er aktionærejet så de skal generere et overskud, mens der er nogle banker der er ejet af fagforeninger, faggrupper og organisationer.

De banker skal ikke udbetale et overskud, men kan istedet tage de samme penge og give deres medlemmer særligt gode vilkår. Blandt disse banker ser vi også, at der er stor fokus på bæredygtighed både i forhold medarbejdernes forhold på arbejdspladsen og bæredygtige ydelser til medlemmerne i form af fx grønne billån.

Lad os komme igang!

Sådan får du den bedste bank og den bedste rådgiver...

1. Afklaring

Bankr hjælper med at afklare, hvilken bank og rådgiver der vil være den allerbedste for lige netop dig og din økonomi.

2. Match

Vi finder det rette match og sætter dig derefter i forbindelse med denne bank og rådgiver.
Familie kigger på computer for at finde ny bank

Nem og hurtig betjening!

Når du bruger Bankr, så hjælper vi med at finde et personligt tilbud til lige netop dig.

Vi gør alt arbejdet, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at indhente tilbud og forsøge at sammenligne banker. Det er alligevel også tæt på umuligt, da de alle kalder tingene noget forskelligt, f.eks. kan det samme gebyr ved bank A hedde "etableringsgebyr" og ved bank B hedde "ekspeditions gebyr".

Bankr har hele tiden fingeren på pulsen hos bankerne. Vi tester og validerer løbende alle banker og rådgivere, for at sikre at du får de absolut bedste tilbud, vilkår og rådgivning.

Simon Martini

Case om Simon

- som skifter bank, mens han er ansat i en bank (og dermed har særligt gunstige medarbejderfordele).

“Selv som medarbejder i en bank, hvor du generelt får de bedste satser og de laveste gebyrer, der skiftede jeg stadig til en anden bank end den jeg var ansat i. Jeg skiftede ikke fordi den bank jeg var i var dårlig, men kun fordi den nye bank, kunne tilbyde mig bedre forhold - udelukkende fordi jeg var ny kunde.”

Simon Martini
Medstifter af Bankr.dk