Skift til ny bank

Ejer du allerede en bolig og er du fx jurist, advokat, ingeniør eller økonom kan der være mange fordele for dig ved at skifte bank.
Bankr matcher dig med den bedste bank og rådgiver. Det er 100% gratis, uvildigt og uforpligtende.
Lad os komme igang!
Kreditkort til bank
Masser af glade kunder

Udvalgte banker henvender sig til udvalgte kundegrupper

Hos Bankr matcher vi dig med den bank der passer bedst til dig. Du har altid frit valg til at vælge den bank, du synes passer bedst til dine behov.

Men hvis du er jurist, advokat, ingeniør eller økonom er der banker der passer særligt godt til dig.

Og er du samtidig medlem af en af følgende fagforeninger, så kan der være ekstra meget at vinde ved et bankskifte. Det kan fx være DJØF, DM, IDA m.fl.

Lad os komme igang!

Spar penge og få bedre rådgivning, ved at finde den bedste bank

Spar penge og få bedre rådgivning, ved at finde den bedste bank og rådgiver til lige netop dig og din økonomi.

Er du boligejer og skal omlægge lån i din eller købe ny bolig, så får du næsten altid det bedste tilbud fra en anden bank, end den hvor du allerede er kunde.

Der er stor forskel på bankrådgiverer. Den bedste bankrådgiver kan være guld værd, og spare dig for både usikkerhed, tid og penge. Vi kender alle de dygtigste rådgivere, og matcher dig med den rådgiver der passer bedst til dig og din økonomi

Der er også store forskelle på banker. Nogle banker som fx Nordea, Danske Bank og Jyske Bank er aktionærejet så de skal generere et overskud, mens der er nogle banker der er ejet af fagforeninger, faggrupper og organisationer.

De banker skal ikke udbetale et overskud, men kan i stedet tage de samme penge og give deres medlemmer særligt gode vilkår som kommer dig til gode. Det kan eksempelvis være favorable renter på lønkonto, billån og boliglån, hvilket i sidste ende gør, at du sparer penge på lån, renter og gebyr m.m.

Lad os komme igang!
Mand i rød polo får en god idé

Spar 24.000,- pr. år

Beregninger fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at en almindelig familie kan spare 24.000 kroner om året ved at skifte bank.
24.000 kr. svarer til at gå ud og spise én gang hver uge i et helt år.

24.000 kr. svarer til udbetalingen på en ny lille bil.

24.000 kr. svarer til fire flybilletter til Thailand.

Ved at skifte bank kan du spare penge på både lån, renter, omlægning, gebyrer, højere vurdering af din bolig og mange flere ting. Vi hjælper med det hele.

Mange bække små gør en stor å, og mange kan spare helt op til flere 100.000 kroner over en årrække.

Sådan får du den bedste bank og den bedste rådgiver...

1. Afklaring

Bankr hjælper med at afklare, hvilken bank og rådgiver der vil være den allerbedste for lige netop dig og din økonomi.

2. Match

Vi finder det rette match og sætter dig derefter i forbindelse med denne bank og rådgiver.
Familie kigger på computer for at finde ny bank

Nem og hurtig betjening!

Når du bruger Bankr, så hjælper vi med at finde et personligt tilbud til lige netop dig.

Vi gør alt arbejdet, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at indhente tilbud og forsøge at sammenligne banker. Det er alligevel også tæt på umuligt, da de alle kalder tingene noget forskelligt, f.eks. kan det samme gebyr ved bank A hedde "etableringsgebyr" og ved bank B hedde "ekspeditions gebyr".

Bankr har hele tiden fingeren på pulsen hos bankerne. Vi tester og validerer løbende alle banker og rådgivere, for at sikre at du får de absolut bedste tilbud, vilkår og rådgivning.

Simon Martini

Case om Simon

- som skifter bank, mens han er ansat i en bank (og dermed har særligt gunstige medarbejderfordele).

“Selv som medarbejder i en bank, hvor du generelt får de bedste satser og de laveste gebyrer, der skiftede jeg stadig til en anden bank end den jeg var ansat i. Jeg skiftede ikke fordi den bank jeg var i var dårlig, men kun fordi den nye bank, kunne tilbyde mig bedre forhold - udelukkende fordi jeg var ny kunde.”

Simon Martini
Medstifter af Bankr.dk