Det skal du vide om bankskifte for din faggruppe

Er du lærer, gymnasielærer eller pædagog er du med i den særlige gruppe af mennesker, vi som bankmatching service oplever kan vinde mere end andre på at skifte bank.
Kreditkort til bank

Udvalgte banker henvender sig til udvalgte faggrupper

Der er store forskel på banker. Nogle banker som fx Nordea, Danske Bank og Jyske Bank er aktionærejet så de skal generere et overskud, mens der er nogle banker der er ejet af fagforeninger, faggrupper og organisationer.

De banker skal ikke udbetale et overskud, men kan i stedet tage de samme penge og give deres medlemmer særligt gode vilkår.

De banker skal ikke udbetale et overskud, men kan i stedet tage de samme penge og give deres medlemmer særligt gode vilkår som kommer alle deres medlemmer til gode. Det kan eksempelvis være favorable renter på lønkonto, billån og boliglån

Er du lærer, gymnasielærer eller pædagog er du med i den særlige gruppe af mennesker, vi som bankmatching service oplever kan vinde mere end andre på at skifte bank.

Er du blandt de nævnte, og ejer du en bolig, så udfyld formularen.

Lad os komme i gang!

Hvem er Bankr

Hos Bankr har vi specialiseret os i at matche dig der ejer en bolig med den helt rigtige bank.

Vi ved en masse om bankerne om hvilke banker der passer bedst til din faggruppe. Du har dog stadig specifikke behov, derfor ringer vi dig op, og tager en snak med dig om din ønsker til bankvalg.

Udfyld formularen i dag for at få svar på, om du er en af dem der kan opnå særlig fordele, ved at skifte bank.

Lad os komme i gang!
Simon Martini

Case om Simon

- som skifter bank, mens han er ansat i en bank (og dermed har særligt gunstige medarbejderfordele).

“Selv som medarbejder i en bank, hvor du generelt får de bedste satser og de laveste gebyrer, der skiftede jeg stadig til en anden bank end den jeg var ansat i. Jeg skiftede ikke fordi den bank jeg var i var dårlig, men kun fordi den nye bank, kunne tilbyde mig bedre forhold - udelukkende fordi jeg var ny kunde.”

Simon Martini
Medstifter af Bankr.dk