Om Bankr

Bankr består af en række eksperter med mange års erfaring indenfor ejendomshandel, boligfinansiering og privatøkonomi.

Kaffekrus med Bankr logo

Hvad er Bankr?

Bankr er muligvis Danmarks bedste rådgivende virksomhed inden for boligrådgivning og boligfinansiering - dertil kommer vores mange års erfaring med optimering af økonomi, herunder optimering af realkredit, banklån, revurdering af bolig, konvertering af lån mm.

Bankr arbejder med boligrådgivning og boligfinansiering for både boligkøbere og eksisterende boligejere.

Boligkøb er den største privatøkonomiske investering som vi gør os, alligevel er det ofte betonet af at være en handel vi laver med følelserne og ikke med fornuften og tit kan det følels som en lidt forhastet process fordi tingene nogle gange går så hurtigt at man ikke ved om man vælger rigtigt eller ej. Bankr hjælper dig hele vejen i dit boligkøb, og sikre at du får den rigtige bolig, til den rigtige pris og med den rigtige finansiering.

Boligejere står flere gange i livet overfor at skulle refinansiere eller konvertere lån og realkredit. Her gælder det om at vælge rigtigt, især da der kan være rigtig mange penge at spare på at vælge det rigtige lån. Uanset hvilket lån du har i dag, så bør du altid have en professionel til at hjælpe i junglen af muligheder. Ofte kan det betale sig at få kigget sine lån igennem for muligheder, også selv du ikke står og skal konvertere lige nu.

Hvem står bag Bankr?

Bankr er uvildige eksperter der er 100% på din side

Bankr består af en række af landets bedste eksperter med mange års erfaring indenfor ejendomshandel, boligfinansiering, jura, privatøkonomi og meget mere.

Vi bliver ofte brugt som uvildig ekspertkilde, og gør en dyd ud af at kunne formidle tungt økonomisk stof på en måde så alle kan være med.

Vi ved hvor meget det kan betyde at få den rigtige rådgivning, og vi elsker at kunne gøre en real forskel for vores kunder.

Lad os gøre det vi er bedst til, lad os hjælpe dig med din boligfinansiering.

Mand læser betingelser

Vores betingelser

Vil du gennemlæse alt det med småt inden du bruger vores service?

Klik på knappen nedenfor og download vores betingelser.

Find vores betingelser her