Velkommen til vores FAQ-side

Her finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål – også kaldet Frequently Asked Questions. Hvis du ikke kan finde svaret på netop dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på .

Sådan fungerer Bankr


 • Hvordan fungerer jeres formular?

  I vores formular indtaster du nogle personlige oplysninger, og fortæller os om dine præferencer. Det tager blot en håndfuld minutter at gennemgå vores formular, og du skal ikke uploade et hav af papirer. På baggrund af dine oplysninger, går vi nu igang med at screene markedet for den bedste bank til netop dig.

 • Koster det noget at skifte bank via Bankr?

  Nej, det er 100% gratis at benytte vores service.

 • Hvilke banker kontakter mig?

  Du vil blive kontaktet af den bank, som Bankr vurderer er den bedste bank for lige netop dig.

 • Skal jeg skifte bank når jeg bruger Bankr?

  Nej, det står dig frit for om du vil acceptere den bank og bankrågiver, som Bankr tilbyder dig. Bankr er blot et tilbud, og du er ikke juridisk bundet til at skulle skifte bank.

 • Hvad sker der når jeg har bedt Bankr om en ny bank?

  I langt de fleste tilfælde vil bankrådgiveren kontakte dig pr. telefon.

  Gennem den personlige dialog kan bankrådgiveren udrydde eventuelle tvivlsspørgsmål og tilpasse tilbuddet til dine ønsker. Du vil typisk også blive bedt om lidt flere oplysninger for at tilbuddet kan skræddersyes til netop dig. Når det er på plads, får du typisk oplyst priser, vilkår og lånemuligheder pr. telefon, møde eller mail.

 • Kan jeg få rådgivning og hjælp til forhandling med banken hos jer?

  Nej, det kan du ikke. Bankr formidler og faciliterer blot kontakten mellem bruger og bank.

  Hvis du har brug for rådgivning fra en uvildig økonomisk rådgiver, kontakt os således på kontakt@bankr.dk.

  Vi har kendskab til rigtig mange rådgivere i Danmark, og kan hurtigt sende dig videre til dem vi ved, bedst kan hjælpe dig. Det er helt gratis for dig, og er kun noget vi gør fordi vi ved, hvor mange der har brug for lidt ekstra hjælp.

 • Kan jeg ikke bare selv kontakte en bank og få et tilbud?

  Der er over 60 banker i Danmark, og ingen af dem er ens. Derudover, skifter den enkelte bank hele tiden priser og strategi. Nogle gange vil en given bank være fokuseret på at få nye kunder, og vil i den forbindelse give ekstra gode fordele til nye kunder. Andre gange vil den samme bank, have fokus på andre områder af forretningen.

  Bankr holder hele tiden fingeren på pulsen ift. bankerne, og kan på den måde spare dig for, at indhente tilbud fra flere / samtlige banker.

  Find den bank, der passer bedst til dine behov og din økonomi i dag via Bankr.

 • Kan i hjælpe mig med andet end at skifte bank?

  Som udgangspunkt faciliterer vi blot kontakt til banker. Hvis din økonomi er af speciel karakter, kan det være at du har behov for hjælp fra en uvildig økonomisk rådgivning. Vi kan derfor tilbyde, at du bliver tilknyttet en uvildig økonomisk rådgiver.

 • Skal hele husstanden skifte bank?

  De fleste banker vil oftest gerne have, at du flytter hele engagementet med over inklusiv din partners. Der er dog masser af undtagelser, så hvis I f.eks. ikke har fællesøkonomi eller hvis en af jer er selvstændig, kan der være årsager til ikke at gøre det. I sidste ende handler det om, at du skal være en god kunde for banken så de kan tilbyde dig de mest attraktive vilkår.

 • Kan i også hjælpe mig med et nyt lån?

  Hvis et nyt lån er en del af den samlede pakke, og en af grundene til at du gerne vil skifte bank, kan det sagtens være en mulighed. Mange folk benytter f.eks. et bankskifte til at optimere økonomien, og herunder få styr på både nuværende og fremtidige lån. Det kan naturligvis også være, at du gerne vil omlægge lån, udnytte friværdi eller på anden måde optimere din økonomi, og derfor bør en mere kompleks økonomi bestemt ikke afholde dig fra at benytte vores service.


 • Derfor bør du overveje at skifte bank


 • Hvorfor bør jeg skifte bank?

  Hvis du skal købe eller sælge bolig, omlægge dine lån eller andre ting, som har en tilsvarende stor økonomisk betydning, kan det i 95% af tilfældene bedst betale sig for dig, at skifte bank i samme omgang.

  Jo større engagement du har, jo mere attraktiv en kunde er du i bankens øjne. Det betyder, at du både kan få bedre fordele, lavere gebyrer, højere vurdering af hus mm., hvis du skifter til en ny bank, sammenlignet med at blive i din nuværende bank. Sådan er det for alle banker.

  Selv hvis ikke du står i en situation, hvor du skal købe eller sælge bolig, kan du ofte spare mange penge på blot at skifte bank. Beregninger fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at en almindelig familie i ejerbolig kan spare 24.000 kroner om året ved at skifte bank.

  Kilde: https://nyheder.tv2.dk/business/2013-04-10-ny-analyse-spar-24000-kroner-paa-at-skifte-bank

 • Hvor ofte bør jeg skifte bank?

  Hvor ofte du bør skifte kommer an på mange ting. Du bør som hovedregel ikke skifte mere end én gang om året. Nogle gange er din nuværende bank måske også den bedste til netop dig – f.eks. hvis du ikke har et stort bankengagement.

  Men for mange, og især for boligejere, kan det være en god ide at skifte bank ofte. Hvis du f.eks. har en ejerbolig, som er steget i værdi det seneste år eller to, så får du typisk en højere vurdering ved en ny bank end ved din eksisterende bank. Det kan hurtigt beløbe sig til rigtig mange penge i sparet bidragssats og renter over årene.

 • Hvor mange skifter egentlig bank hvert år?

  Hvert år skifter ca. 200.000 danskere bank. Hvornår har du sidst skiftet bank?
  https://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article11099648.ece

 • Hvad er det præcist, jeg kan spare ved at skifte bank?

  Ved at skifte bank kan du spare penge på både lån, renter, omlægning, gebyrer, højere vurdering af din bolig og mange flere ting. Vi hjælper med det hele.

  Mange bække små gør en stor å, og mange kan spare helt op til flere 100.000 kroner.

  https://www.dr.dk/ligetil/indland/skift-bank-og-spar-mange-penge

 • Hvad gør jeg hvis tilbuddet fra den nye bank ikke er så godt som jeg havde håbet?

  Det er 100% gratis og uforpligtende at benytte vores service. Du kan derfor med ro i sindet takke nej til tilbuddet fra en anden bank.

 • Hvor længe tager det at skifte bank?

  Det er slet ikke så svært og tidskrævende at skifte bank, som man skulle tro. Fra det øjeblik du påbegynder formularen på vores side, til at du har skiftet bank, kan der gå nogle uger. Du vil typisk blive kontaktet af en bankrådgiver fra den nye bank allerede efter et par dage, og så er det egentlig også op til dig hvor hurtigt det skal tage.

 • Hvad sker der med mine nuværende lån og aftaler?

  Hvis du vælger at skifte bank, vil dine nuværende lån og aftaler blive overtaget af din nye bank.


 • Om Bankr


 • Hvem er Bankr?

  Bankr er stiftet af en håndfuld tidligere bankfolk med mangeårig erfaring indenfor bankverdenen. Vi har konstant fingeren på pulsen ved alle bankerne. Vi kender samtlige banker’s gebyrer, renter, service-niveauer, udlånspolitikker mm. og ved derfor lige præcis, hvad der skal til for at du får den bedste bank til lige netop dig og dine behov. Læs mere om os her.

 • Hvordan tjener Bankr penge?

  Bankr tjener penge ved at skabe kontakten mellem dig og banken.

  Bankerne betaler Bankr for at få mulighed for at få dig som kunde. Herved er det helt gratis for dig. Bankr og banken har et incitament til at hjælpe dig så godt som muligt, og indhente det bedste tilbud ud fra dine ønsker og din økonomi.

  Banken lægger heller ikke noget gebyr oveni dit tilbud. Du vil modtage præcis det samme tilbud, som hvis du selv kommer ind fra gaden og spørger efter et tilbud ved en given bank. Det er altså 100% gratis at bruge Bankr.

 • Hvordan adskiller Bankr sig fra andre udbydere?

  Vi er markant anderledes end andre skift-bank services på nettet.

  Flere andre hjemmesider er bygget på den klassiske “få tre tilbud på bankskifte”-model. Hos dem får du op til tre tilbud på en ny bank, og det betyder, at det kun er de tre hurtigste banker, som byder på din sag, som får lov til at præsentere deres tilbud for dig.

  Hvorfor få tre tilbud på bankskifte, når der er over 60 banker at vælge imellem? Og hvordan er du sikker på, at ét af de tre tilbud er bedre end de resterende 57?

  Hvem gider i øvrigt, at bruge sin sparsomme tid på at prøve at sammenligne tilbud fra forskellige banker, når det kræver en stor indsats og indsigt i at kunne sammenligne tilbuddene?

  Hos Bankr er vores målsætning, at finde dét bedste tilbud til dig – og på den måde spare dig for tid, og sikre at du ikke blot får et vilkårligt tilbud, men at du får det bedste tilbud.

 • Hvilke banker samarbejder Bankr med?

  Bankr samarbejder med et bredt udvalg af danske banker, og antallet af samarbejdspartnere stiger hele tiden. Vi bestræber os på kun at samarbejde med de banker, som vi ved, vil tilbyde kunderne den absolut bedste service og markedsledende vilkår.